Trailerul “Pixels: O aventura digitala” – 34,3 milioane de vizitatori in 24 de ore de la lansare

Sony Pictures Entertainment a lansat pe 18 martie trailerul official al celui mai recent film al lui Chris Columbus, “Pixels: O aventura digitala”. In doar 24 de ore, filmul, ce urmeaza a fi lansat la nivel mondial pe 24 iulie, a fost vazut de 34,3 milioane de oameni, devenind astfel cel mai de succes trailer lansat vreodata de Sony Pictures. Cel mai bun debut de pana acum ii apartinea filmului “The Amazing Spider-Man 2”, vazut in 24 de ore de 22 de milioane de oameni.

Pentru a atinge si a contoriza acest record, cei de la Sony Pictures Entertainment au apelat la canalele de social media, digital footprint si, bineinteles la vedetele ce se regasesc pe lista de distributie a filmului: Adam Sandler, Josh Gad, Kevin James si Ashley Benson. Au apelat la canalele de social media detinute de Sony, Sony Pictures, Sony Pictures international markets, Sony Electronics si Sony Rewards, dar si la Xperia Lounge on Sony Mobile si Sony’s Times Square Billboard.

Trailerul “Pixels: O aventura digitala” poate fi vazut pe canalul oficial de YouTube Sony Pictures Entertainment:

In Romania, “Pixels: O aventura digitala” va fi lansat pe 24 iulie si va fi distribuit de InterComFilm Distribution. Trailerul subtitrat, pentru Romania, poate fi vizualizat pe canalul de YouTube InterComFilm:

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.