“Free Minds”, un concert Jazzaj marca ARCUB

Elibereaza-ti mintea alaturi de Kusak/Pop Urban Unit si invitatul special Alexandru Arcus (saxofon) intr-o noua editie Jazzaj. Evenimentul va avea loc sambata, 4 aprilie, de la ora 20:00, la Sala ARCUB din strada Batiste nr. 14. Concertul live Free Minds promite o experienta muzicala intensa si provocatoare in cadrul careia jazzul clasic si cel electric sau experimental se intrepatrund pentru a atinge armonia sunetelor.

Kusak/Pop Urban Unit este un proiect de explorari muzicale desfasurat intr-un context de totala libertate stilistica si improvizatie. Raul Kusak, unul dintre cei mai apreciati claviaturisti romani, si Liviu Pop, un extraordinar baterist de origine romana stabilit in SUA, sunt muzicienii care alcatuiesc formula de baza a acestui grup. Inspirati de riscul de a crea muzica la modul prezent si incurajati de un public fidel, cei doi construiesc un spectacol muzical care imbina ritmuri de electro-jazz, trance-funk si world music.

Seria de concerte Urban Unit transcende conformismul muzical traversand stilurile muzicale, respectand traditia si adaugand o doza de magnetism muzicii clasice. Pentru un spectacol muzical complet, Urban Unit vor avea alaturi un invitat special – Alex Arcus, un extraordinar saxofonist din Republica Moldova, deschis pentru orice forma de comunicare muzicala, fiind un adept al improvizatiei si plimbandu-se cu usurinta de la ethnojazz la electrofusion.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.