“Harmony Lessons” la CineSoc

Miercuri, 15 aprilie, incepand cu ora 19.00, iubitorii de film sunt asteptați la Sala ARCUB cu ocazia celei de-a treia editii a CineSoc. In luna aprilie accentul se muta pe cinematografia orientala – filmul lunii este aclamatul “Harmony Lessons”(2013) regizat de Emir Baigazin (Kazakhstan), o drama cu accente poetice care s-a remarcat prin tematica abordata: marginalizarea si efectele acesteia.

“Harmony Lessons” este o poveste a razbunarii: Aslan (Timur Aidarbekov), un adolescent inteligent si singuratic din zona rurala a Kazakhstan-ului, este batjocorit in timpul unui control medical de rutina de Bolat (Aslan Anarbayev), liderul delincventilor din scoala. Incidentul il transforma pe Aslan intr-un proscris si ii activeaza personalitatea vindicatica, acesta planuind uciderea lui Bolat. Filmul este castigatorul Ursului de Argint pentru cea mai buna imagine (Aziz Zhambakiyev) in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin (2013).

CineSoc este un eveniment marca ARCUB, care transforma lunar sala de spectacole din Batiste 14 intr-o sala de proiectie cinematografica. Programul urmareste sa devina o alternativa la filmul de mall si, in acelasi timp, o completare a ofertei existente deja in salile independente din Centrul Bucurestiului.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14). Pretul unui bilet este de 10 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.