JAZZAJ LA ARCUB: Concert live Geometry of creation

Sambata, 23 mai, de la ora 20:00, Platonic Band va mangaia inimile iubitorilor de muzica live prin concertul Geometry of creation. Noua editie Jazzaj aduce la Sala ARCUB din str. Batiste nr. 14 o experienta care urmareste sa descifreze aritmetica sunetelor si sa expuna armonia dintre diferitele genuri muzicale.

Platonic Band, una dintre trupele romanesti pentru care timpul isi pierde din valoare, reprezinta indeplinirea visului muzical al lui Nicu Patoi. Infiintata in 1995, trupa a reusit sa dea naștere unor ritmuri nemuritoare, la baza carora stau intersectiile stilistice intre blues, rock, jazz si funk. Caracterizat prin energie pozitiva, curaj si virtuozitate, recitalul muzical Geometry of creation se foloseste de o matematica a sunetelor si jongleaza cu stilurile muzicale pentru a ramane intiparit in mintea ascultatorului.

Membrii trupei Platonic Band (Nicu Patoi – chitara, Razvan Lupu – tobe, Adrian Ciuplea – chitara bas si violoncel si Berti Barbera – percutie si voce) reusesc prin dedicare si implicare totala in creatie sa faca acest grup muzical unic in Romania, fiind recunoscuti pentru maniera expresiva, dinamica si bogata in care isi abordeaza repertoriul. Concertul Geometry of creation este o experienta unica oferita de spectacolul muzical deosebit in cadrul caruia se poate simti gustul muzicii de calitate.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.