Cartea in asteptare – campania Editurii ALL la BOOKFEST 2015

In perioada 20-24 mai 2015, Grupul editorial ALL va fi prezent la cea de-a X-a editie a Salonului International de Carte Bookfest. Cu aceasta ocazie, va fi lansata campania Cartea in asteptare, o campanie sociala si culturala initiata de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR si Universitatii din Bucuresti.

Cartea in asteptare este un proiect care incurajeaza lectura si cultivarea interesului pentru carti in randul tinerilor.

Nu toti cei care vor sa citeasca au bani de carti. De aceea, Grupul editorial ALL le ofera cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi si studenti sa descopere bucuria lecturii. Cei care viziteaza standul ALL de la Bookfest pot cumpara o carte care le place, platind doar jumatate din pret, cu conditia sa o lase la raftul special amenajat, in asteptarea cititorului potrivit.
Daruieşte bucuria lecturii @Bookfest!
1. Alege o carte care iti place din standul ALL @Bookfest.
2. Plateste jumatate din pretul de stand la casa.
3. Las-o in raftul Cartea in asteptare special amenajat in standul ALL.
Elevii si studentii se vor bucura de cartile din acest raft.

La finalul Targului, cartile ramase in raftul Cartea in asteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe allcafe.ro, pe pagina de Facebook editura.all sau la standul Editurilor ALL, pavilion C1, Romexpo.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.