Grupul Editorial Corint la Bookfest 2015: Surprize editoriale, carti in premiera si multe reduceri!

Editurile Corint, Leda si Corint Junior va asteapta in perioada 20-24 mai in Pavilionul C1 din complexul expozitional Romexpo. Bestselleruri care iti taie respiratia, din colectiile Corint Istorie, Fantasy Leda, 100% Iubire, Clasici ai Literaturii Universale sau carti practice – toate pot fi achizitionate cu o reducere de minimum 25% sau la preturi speciale de la 3 la 25 lei! In plus, va sunt propuse o serie de evenimente: lansari, concursuri, momente pentru copii.

Evenimente si lansari la standul Corint
Corint Istorie are doua lansari la Bookfest 2015.
Sambata, de la ora 18.00, Emil Costantinescu, Marius Oprea si Liviu Tofan va provoaca la o discutie despre cartea Rusia explodeaza. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felstinski si Aleksandr Litvinenko, iar duminica, de la ora 14.00, are loc lansarea volumului ISIS. Califatul terorii de Loretta Napoleoni in prezența lui Razvan Mihai Ungureanu, Luca Niculescu si Bedros Horasangian.
Marina Almasan si invitatii ei pregatesc lansarea cartii EU,… JAPONEZA! Jurnal de calatorie la Tokyo care va avea loc sambata, de la ora 13.00.
Copiii vor fi si ei invitati la standul Grupului Editorial Corint pentru doua momente speciale: vineri, 22 mai, de la ora 10.00 are loc Confruntarea finala. Lecturi de vacanta din seria Generala, iar duminica la aceeasi ora este organizata o lansare a cartii Robotii din familia mea de celebrul James Patterson. Nu va asteptati la o lansare obisnuita! Cei prezenti vor asista la o demonstratie de robotica organizata de Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret si vor putea castiga unul dintre microrobotii de la Smarttoys.
Toate evenimentele vor avea loc la standul Grupului Editorial Corint, Pavilion C1, Romexpo, Bucuresti. Accesul la Bookfest si la toate evenimentele din cadrul acestuia este gratuit.

Culoare si stil la standul Grupului Editorial Corint

Editura Corint publica in premiera Taramul viselor, o aventura in culori cu animale si mii de flori, ilustrata de Millie Marotta. Purtat de valul unei noi tendinte – cea a cartilor de colorat pentru adulti – volumul ilustrat de Millie se inalta deasupra celorlalte titluri de gen prin calitatea ilustratiilor si spiritul galez ce razbate de dincolo de linia fina, atentia pentru detalii si modul unic prin care autoarea reda forta bruta a salbaticiunilor folosind delicate forme florale.
Acum cartile de colorat concepute special pentru adulti, ideale ca forma de terapie impotriva stresului, sunt pe primele locuri in clasamente de vanzari din toata lumea. Iar una dintre cele mai vandute carti de gen (bestseller Amazon si Sunday Mail) este Taramul viselor.
Pe tot parcursul targului, vizitatorii sunt invitati Pe aripile imaginatiei, in Taramul viselor, sa dea culoare universului imaginat de Millie Marotta.

Cea mai noua colectie a Editurii Corint, Istorie cu blazon, initiata si coordonata de Filip-Lucian Iorga, va avea la Bookfest inca doua volume! La cartile pline de savoarea vremurilor de altadata, Iasii de odinioara de Rudolf Sutu si Lumea toata era a mea. Amintirile unei printese de Ana-Maria Callimachi, se adauga ultimele doua aparitii: De pe Valea Motrului. Povesti cu boieri, panduri si mirese codane de Sarmiza Cretzianu si Carol al II-lea al Romaniei. Regele tradat de Lilly Marcou.
Studii istorice, jurnale, memorii, monografii, evocari, literatura “cu staif”, reeditari sau marturii inedite ne vor ajuta sa recuperam istoria dramatica si plina de farmec a vechilor elite romanesti sau de pe alte meleaguri.
Organizatorii au pregatit o surpriza: in fiecare zi a targului, vizitatorii pot intra in atmosfera de epoca, la standul Grupului Editorial Corint, lasandu-se furati de lectura intr-un fotoliu fermecat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *