348 de carti donate de Editura ALL la Bookfest prin Cartea in asteptare

348 de carti au fost donate in cadrul campaniei Cartea in asteptare, o campanie sociala si culturala initiata de Grupul editorial ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR si al Universitatii din Bucuresti. Campania s-a desfasurat in perioada 20-24 mai, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest 2015.

Grupul editorial ALL le-a oferit cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi si studenti sa descopere bucuria lecturii. Astfel, cei care au vizitat standul ALL la targ si au dorit sa sustina campania, au putut cumpara, la jumatate de pret, o carte pe care au lasat-o intr-un loc special amenajat pentru a fi daruita apoi unui elev sau student care nu si-o poate permite.

In acest demers de incurajare a lecturii si de cultivare a interesului pentru carti in randul tinerilor persoane publice, bloggeri, jurnalisti, critici literari, cititori de profesie.

Ne-am alaturat si noi campaniei, iar cartea aleasa a fost “Soapta inimii” de Jan-Philipp Sendker. Mai mult decat atat, cei de la ALL au gasit si o fotografie cu beneficiara donatiei noastre, asa ca nu putem decat sa ne mandrim atat cu cititoarea, cat si cu alegerea noastra, si sa le multumim celor de la Editura ALL pentru ocazia de a face o bucurie. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *