Crowd Control lanseaza mixtape-ul Loud Blood Youth

Trupa Crowd Control lanseaza albumul de debut – mixtape-ul Loud Blood Youth, printr-un concert si o expozitie de colaje in Club Control, marti, 9 iunie 2015, de la ora 20:30. Evenimentul reprezinta intalnirea a doua lumi, trecutul muzicii electronice romanesti cu noul val de indie-electro. Punctul culminant al serii va fi concertul Rodion G.A., acompaniat muzical de Crowd Control. Conceptul Loud Blood Youth este completat de o expozitie de colaje inspirate de materialul audio si traduse in vizualuri de catre Cristiana Bucureci.

Rodion G.A. nu mai are nevoie de introducere, el este activ din anii saptezeci. Are trei albume lansate la casele de discuri Strut Records si Barely Breaking Even din Marea Britanie si a susținut zeci de concerte si cateva turnee internationale din 2013 si pana in prezent. Ultimul sau album, Behind The Curtain, a fost promovat printr-un turneu de succes in Franta, Germania, Spania, Belgia, Italia si Anglia. Rodion Ladislau Rosca declara ca pregatese inca cinci albume cu materiale si compozitii noi.
Crowd Control au lansat pana acum trei EP-uri, Game Over, Select Start si Loading Please, lansat la labelul Dubkraft/ False Flag Operation – primul album romanesc no.1 in iTunes Alternative Releases.
Noul material contine compozitii realizate in colaborare cu mai multi producatori si muzicieni romani de muzica electronica sau fusion. Cristian Fierbinteanu este producatorul executiv al acestui album, iar pe mixtape-ul Loud Blood Youth se aud productii si remixuri semnate de Secuem, Platonic Scale, MAD, Elektromekanik, Happy Gutenberg, Spike 1.0, MAD, Inward String, The Dream Diggers, Dimnet, Droict, IOZE si Alien Pimp.

Artist fee: 20 de lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.