Retrospectiva TIFF vine la Bucuresti

O selectie de filme din programul celei de-a 14-a editii a Festivalului International de Film Transilvania va rula intre 17-18 si 20-21 iunie la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti. In Retrospectiva TIFF la Bucuresti pot fi vizionate patru dintre filmele distinse cu cele mai importante premii la editia recent incheiata la Cluj-Napoca.

Astfel, veti avea ocazia sa vedeti: Incendiul/ El Incendio (r. Juan Schnitman), castigatorul Trofeului Transilvania, Lectia/ The Lesson (r. Kristina Grozeva, Petar Valchanov), recompensat cu Premiul pentru regie si Premiul de interpretare, acordat actritei Margita Gosheva, Despre oameni si oi/ Rams (r. Grimur Hakonarson), care a obtinut Premiul Special al Juriului si Premiul Publicului, si Comoara lui Corneliu Porumboiu, care a castigat Premiul Zilelor Filmului Romanesc pentru sectiunea Lungmetraj.

Biletele pot fi achizitionate de pe Eventbook.ro sau de la casa de bilete Elvira Popescu (Bd. Dacia, nr.77), precum si de la librariile Anthony Frost si Kyralina.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *