TNT va fi lansat in luna octombrie in Romania

TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, se va lansa in Romania in luna octombrie. Canalul va emite in format HD si va oferi un mix unic de filme de succes si premiere pe piata locala. Ca o evolutie a brandului TCM, care ofera in prezent de la filme de Hollywood pana la filme clasice contemporane, oferta TNT va imbogati experienta telespectatorilor adresandu-se atat cinefililor, cat si pasionatilor de seriale. Postul de televiziune le va oferi romanilor nu numai o selectie de filme de succes create de compania sora, Warner Bros., si de alte studiouri de la Hollywood, dar si seriale in premiera absoluta, marca TNT, toate in format HD.

“Ca parte a introducerii cu succes la nivel global a TNT, suntem foarte bucurosi sa aducem acest brand si in Romania. Am incredere ca programul nostru unic va fi in continuare pe placul fanilor actuali ai TCM, reusind in acelasi timp sa aduca un public nou, datorita continutului proaspat si surprinzator al TNT, continut original care, in timp, va avea premiere foarte apropiate ca data de cele din Statele Unite.”, a spus Hannes Heyelmann, Senior Vice Presedinte si Managing Director pentru Europa Centrala si de Est, Turner Broadcasting System.

Seara, in prime-time, vor fi difuzate filme de calitate de luni pana sambata, in timp ce duminica, telespectatorii vor putea urmari o premiera TNT. Primul film ce va fi lansat in slotul de duminica va fi The Last Ship, film produs de Michael Bay si avandu-l in distributie pe Eric Dane din natomia lui Grey. TNT va programa mai multe productii originale, printre care Proof, Public Morals si Agent X. Gama de filme cu care TNT va porni include trilogia Inapoi in viitor si Jason Bourne, precum si filme ca Hannibal, Dimineata mortii, Virgin la 40 de ani, 8 Mile, Strania poveste a lui Benjamin Button si Marele Lebowski.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *