Copacul cu Carti la a doua editie

Bucurestenii sunt asteptati la o noua sesiune de relaxare in aer liber, pana pe 31 august, in Parcul Cismigiu, unde va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Copacul cu Carti, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Urbana si Mediu (A.C.U.M).

„Succesul de care s-a bucurat Copacul cu Carti la prima editie ne-a determinat sa extindem evenimentul pe parcursul a doua luni. Prin aceasta initiativa speram sa (re)aducem farmecul cartilor tiparite in atentia bucurestenilor de toate varstele, oferindu-le o alternativa culturala de relaxare si de petrecere a timpului liber.”, a declarat Florentina Oancea, coordonator proiect cultural Copacul cu Carti.

Peste 150 de romane si publicatii sunt puse in mod gratuit la dispoziţia vizitatorilor. Pe langa lectura in aer liber, programul evenimentului Copacul cu Carti cuprinde si o serie de ateliere pentru copii, prin care acestia vor explora lumea origami si vor pasi in universul personajelor preferate prin pictura pe fata.

Adultii sunt invitati la o serie de workshop-uri practice si creative, precum cel de Fashion – „Dress for success”, unde vom afla despre cum putem folosi hainele ca pe un instrument al exprimarii personalitatii, cel de tehnici de automasaj sau atelierul Idei Cusute. Cei dornici de miscare sunt asteptati la cursuri de auto-aparare Krav Maga – sistem de lupta derivat din metoda militara folosita de fortele speciale israeliene sau cele de Tai Chi.

Muzica contribuie la starea de relaxare a fiecaruia dintre noi, motiv pentru care serile sunt dedicate sesiunilor Live de DJ si saxofon cu ArtHitEctronic & Friends, show-urilor de improvizatie si concertelor de pian cu Flavian Chitic si Denisa Bozoanca.

Intrarea la toate activitatțile din cadrul evenimentului Copacul cu Carti este libera.
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala de facebook:
https://www.facebook.com/CopaculcuCarti.

Share

3 thoughts on “Copacul cu Carti la a doua editie

  1. Am trecut şi eu săptămâna trecută pe acolo. Erau destul de puţine cărţi, dar acum am înţeles că au mai donat şi cei de le editura litera. Oricum e fain de mers şi cu propria carte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.