Concert de lansare a albumului “A journey into classical”

Vineri, 25 septembrie, de la ora 20:00, Palatul Bragadiru gazduieste concertul extraordinar care lanseaza in premiera in Romania primul album semnat de violonistul Razvan Stoica si pianista Andreea Stoica: “A journey into classical”, un album recomandat de Radio Romania Muzical. Programul concertului din 25 septembrie cuprinde 80 minute de muzica de cea mai buna calitate, urmate de o sesiune de autografe si posibilitatea de a socializa cu protagonistii.

De peste 18 ani, violonistul Razvan Stoica si pianista Andreea Stoica formeaza un duo muzical desavarsit. Cei doi frati au înființat in Olanda, tara lor de adoptie, Kamerata Stradivarius, o orchestra de camera, impreuna cu care au inregistrat noul album “A journey into classical” pe care se regasesc opt lucrari celebre din repertoriul muzicii clasice, semnate de Paganini, Faura, Bazzini, Piazzolla, Lalo si Ravel.

Razvan si Andreea Stoica au conceput acest disc cu gândul ca muzica clasica poate fi cu adevarat accesibila tuturor celor care iubesc frumosul, celor care aleg muzica clasica pur si simplu pentru relaxare in iuresul unei vieti cotidiene din ce in ce mai agitate.

Acustica speciala a salii Grand Colosseum din Palatul Bragadiru ofera publicului premizele unei experiente muzicale de exceptie.

Biletele pentru concert pot fi cumparate prin reteaua eventim.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *