TANGO SIMFONIC la Sala Radio: Analia Selis, Mariano Castro si OCR

Miercuri, 7 octombrie (19.00), ANALIA SELIS va invita la o seara de TANGO SIMFONIC, sub bagheta dirijorului RADU POPA – dirijor permanent al orchestrei Filarmonicii Banatul, Timisoara – alaturi de Orchestra de Camera Radio si de MARIANO CASTRO, pianistul argentinian al trupei Narcotango (alaturi de care Mariano Castro a fost nominalizat de doua ori in cadrul Latin Grammy Awards, 2009 si 2010, la categoria „Cel mai bun album de tango”).

ANALIA SELIS revine pe scena Salii Radio cu un nou eveniment dedicat tango-ului, dupa cele doua editii ale turneului national „Va place Tango?”, prezentate in toamna anului 2014 si in iunie 2015 in intreaga tara, alaturi de violoncelistul Razvan Suma si de chitaristul si compozitorul argentinian Julio Santillan.

In concertul de la Sala Radio veti asculta piese cunoscute de tango, milonga si vals/tango, semnate de mari compozitori precum Astor Piazzolla sau Carlos Gardel, dar si celebrele slagare autohtone „Zaraza”, „Vrei sa ne intalnim sambata seara?” sau „Mana, birjar!”. Printre titlurile ce se regasesc in repertoriul serii se numara si: „Milonga Sentimental”, „Flor de lino”, „El choclo”, „Por una cabeza”, „Se dice de mi”. Toate aranjamentele orchestrale sunt realizate de MARIANO CASTRO.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radiorormaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.