Grigore Lese – Concert de Craciun

Grigore Lese vesteste Craciunul la Sala Palatului, printr-un eveniment de exceptie al sufletului de roman! Duminica, 20 decembrie, de la ora 19.30, lumea fabuloasa a muzicii taranesti se va deschide publicului prin glasul tulburator al unei personalitati marcante a culturii romanesti: maestrul Grigore Lese.

Dupa ce anul trecut a sustinut primul spectacol la Sala Palatului, bucurandu-se de un succes extraordinar, Grigore Lese si cetele de colindatori vor aduce si in acest an publicului bucuria sarbatorilor de iarna printr-un concert de marca. Originar din tara Lapusului, Grigore Leae este Doctor in Muzica cu calificativul “Summa cum Laudae”, Doctor “Honoris Causa” al Universitatii de Vest “Vasile Goldis” Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, realizator de emisiuni radio si TV, fiind distins pentru activitatea artistica cu numeroase premii nationale si internationale.

Concertul extraordinar Grigore Lese face parte din Proiectul national cultural “Arta contra drog”, initiat de CIADO Romania, presedinte academician
Constantin Balaceanu Stolnici si este sustinut de Ministerul Tineretului si Primeneste-ti sufletul in pragul sarbatorilor de iarna cu un un eveniment de exceptie al sufletului de roman! Grigore Lese – Concert de Craciun – duminica, 20 decembrie, ora 19.30, Sala Palatului.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro, eventim.ro. Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi: categoria VIP – 200 de lei, categoria I – 150 de lei, categoria a II-a – 100 de lei, categoria a III-a – 60 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *