Cartea in asteptare de la Editura ALL din nou la Gaudeamus

In perioada 18-22 noiembrie 2015, Grupul editorial ALL va fi prezent la cea de-a XXII-a editție a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura. Cu aceasta ocazie, va fi lansata editia a doua a campaniei Cartea in asteptare, o campanie sociala si culturala initiata de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR si al Universitatii din Bucuresti. Cartea in asteptare este un proiect care incurajeaza lectura si cultivarea interesului pentru carti in randul tinerilor.

Nu toti cei care vor sa citeasca au bani de carti. De aceea, Grupul editorial ALL le ofera cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi si studenti sa descopere bucuria lecturii. Cei care viziteaza standul ALL de la Gaudeamus pot cumpara o carte care le place, platind doar jumatate din pret, cu conditia sa o lase la raftul special amenajat, in asteptarea cititorului potrivit.

Daruieste bucuria lecturii @Gaudeamus!

1. Alege o carte care iti place din standul ALL @Gaudeamus.
2. Plateste jumatate din pretul de stand la casa.
3. Las-o in raftul Cartea in asteptare special amenajat in standul ALL.
Elevii si studentii se vor bucura de cartile din acest raft.

S-au alaturat in acest demers de promovare a lecturii persoane publice, bloggeri, jurnalisti, critici literari. 348 de carti au fost donate la Bookfest 2015 in cadrul primei editii a campaniei Cartea in asteptare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *