300 de reprezentatii cu “Egoistul,” pe 14 decembrie, de ziua maestrului Radu Beligan

Pe 14 decembrie iubitorii de teatru sunt invitati la Palatul National al Copiilor, la o dubla sarbatoare: ziua de nastere a Maestrului Radu Beligan si 300 de reprezentatii cu piesa „Egoistul”! Cel mai longeviv actor in activitate, va asteapta intr-un spectacol de colectie, ce se joaca cu sala plina de 11 ani! In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu si Silviu Biris.

In acest spectacol extraordinar, il veti regasi pe Maestru, nu numai in calitatea ce i-a adus notorietatea, cea de interpret, ci si intr-o alta, la fel de apreciata, aceea de regizor. Sub bagheta sa prinde viata casa de sfarsit de secol XX a unui celebru dramaturg, prin care se perinda toti apropiatii acestuia pentru a obtine mult ravnitele… autografe, pe cecuri de 20 de mii de franci. Cu replici de un firesc uluitor se construieste o poveste comica, presarata cu mici panseuri care, pana la final, contureaza fidel destinul si filosofia de viata a unui om care a trait, daruindu-se generos unei lumi prea putin dispuse sa-l inteleaga.

„Egoistul” este ultima piesa a dramaturgului Jean Anouilh, un fel de piesa testament, asa cum este „Furtuna” pentru Shakespeare. Este opera in care autorul isi dezvaluie, fara menajamente, perceptia asupra lumii contemporane. Subiecte complexe precum viata si moartea, iubirea, casnicia, relatia dintre parinti si copii, prietenia, egoismul, generozitatea si chiar teatrul si dramele sale, sunt abordate cu un umor exploziv, o replica stralucitoare si o eleganta verbala rar intalnita. Iar viziunea regizorala a Maestrului Beligan pune in lumina toate aceste elemente intr-o maniera de inalta clasa, in cadrul acestui regal teatral, cu o distributie fabuloasa, ce nu trebuie ratat.

Biletele pentru reprezentatia din 14 decembrie s-au pus deja in vanzare la Casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor si online pe www.startickets.ro, blt.ro si www.bilete.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.