LUV – despre oameni dezorientati si modul lor de a trai totul din plin

Spectatorule, esti invitat pe balustrada unui pod care trece peste un rau, in locul unde stau intr-un echilibru fragil umorul absurd si iubirea. Acelasi pod le ofera prilejul celor trei personaje ale piesei LUV de Murray Schisgal sa vorbeasca savuros de sincer despre dragoste, viata, moarte. In avanpremiera la Teatrul In Culise – sambata, 14 noiembrie, de la ora 19:00, se joaca LUV, un spectacol tonic, energic, pasional, pe alocuri hilar, despre oameni dezorientati si modul lor de a trai totul din plin.

LUV este o veritabila comedie care urmeaza reteta americana si vorbeste despre alte sensuri ale dragostei decat cele cu care suntem deja obisnuiti – Harry Berlin este un inadaptat, obosit sa caute sensul vietii, care ar vrea sa scape de aceasta povara, Milt Manville este un om de succes, prizonier intre doua iubiri – una calda, confortabila, de acasa si alta noua, incitanta, starnita de setea de putere, iar Ellen Manville, o sotie devotata, care a crezut atat de mult in iubirea eterna incat s-a pierdut pe sine intr-o casnicie consumata. Un triunghi al cautarilor, o farsa absurda si comica a vietii, care te delecteaza cu subiectele actuale propuse: iubirea sotiei data cu imprumut, pierderea identitatii, incapacitatea de a comunica cu adevarat si lipsa de sens a tuturor diversiunilor create.

Avand ca MOTTO: “Dragostea, iubirea, fericirea. Am folosit atat de mult aceste cuvinte incat au inceput sa-si piarda sensul si sa se murdareasca.” LUV este scrisa de Murray Schisgal, regizata de Iulia Grigoriu, iar personajele sunt interpretate de Alexandru Minculescu, Maria Popovici si Alexandru Banciu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *