„Christmas in Vienna” – Strauss Festival Orchestra Vienna in Romania

Concertul Christmas in Vienna, sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna sub bagheta maestrului Willy Buchler, cu participarea extraordinara a sopranei vieneze Monika Mosser se detaseaza intre toate celelalte evenimente care abunda in aceasta perioada a anului. Artistii sunt recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor. Vienezii concerteaza pentru al saptelea an consecutiv in Romania, dupa ce au cucerit publicul ca invitati in Festivalul Enescu.

Strauss Festival Orchestra Vienna ofera un spectacol total, care satisface atat auditivul, vizualul, dar si emotionalul. Programul muzical este foarte divers, cuprinzand valsuri, marsuri si polci si, desigur, o colectie speciala dedicata Craciunului. Programul pe care Orchestra vieneza l-a pregatit in acest an este nou, similar Concertului de Anul Nou pe care Orchestra il sustine an de an in Wienner Konzerthaus. Este un spectacol autentic vienez, rafinat, potrivit pentru toate generatiile, care implineste cele mai exigente doleante ale melomanilor si dezvolta emotii nebanuite in randul necunoscatorilor. Prin spectacolul Christmas in Vienna publicul este transpus in fascinanta lume vieneza si are sansa de a se simti, macar pentru o noapte, invitat de onoare la balurile imperiale.

Strauss Festival Orchestra Vienna va raspandi fascinatia Vienei Imperiale in toata Romania de-a lungul unui amplu turneu national, in care va sustine 11 concerte in 9 orase. Concertele incep la ora 19.30 si se desfasoara potrivit calendarului:

9 si 11 decembrie – Timisoara – Opera Nationala Romana/Teatrul National
10 decembrie – Alba Iulia – Casa de Cultura a Sindicatelor
12 decembrie – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor
13 decembrie – Botosani – Casa de Cultura a Sindicatelor
14 și 15 decembrie – Iași – Teatrul National „Vasile Alecsandri”
16 decembrie – Brasov – Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”
17 decembrie – Bacau – Teatrul de Vara „Radu Beligan”
18 decembrie – Constanța – Casa de Cultura a Sindicatelor
19 decembrie – Bucuresti – Sala Palatului

Evenimentul face parte din programul national cultural „Arta contra Drog” 2015, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” in parteneriat cu C.I.A.D.O. Romania, presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.