JAZZAJ la ARCUB: Tudy Zaharescu Jazz s& Soul Project

Portofoliul seriei de concerte JAZZAJ la ARCUB se completeaza sambata, 12 decembrie, de la ora 20:00, cu prestatia muzicianului considerat de critici „cel mai valoros baterist de jazz al momentului”, Tudor Zaharescu. Jazzman-ul vine la ARCUB Batiste alaturi de o parte din colaboratorii sai pentru concertul Tudy Zaharescu Jazz & Soul Project.

Cu peste 160 de albume de jazz inregistrate la activ si cu o experienta de aproape 25 de ani in Big Band-ul Radio, prestatia jazzistului Tudor Zaharescu alaturi de invitatii sai reuseste sa devina, de fiecare data, un adevarat festin muzical din care publicul este invitat sa se infrupte cu ritmuri de disco, funk, R&B, rock’n roll, swing, jazz reggae si soul.

Ritmician apreciat pentru seriozitatea, profesionalismul si perseverenta sa, pentru calitatile de acompaniator, de solist dar si de teoretician, Tudor Zaharescu urca pe scena JAZZAJ alaturi de Ana Mardare, o voce complexa pentru care a compus nenumarate piese si cu care a ajuns de doua ori in finala Eurovision. Cei doi vor fi acompaniati in concertul JAZZAJ din 12 decembrie de trompetele lui Emil Bazga si a lui Silviu Albei, de saxofonul lui Mihai Sebastian, de pianul si sintetizatorul lui Sorin Gabriel Dragos, de chitara lui Jan Stoian si de chitara bas a lui Laurentiu Horjea. Adunand aceste nume de referinta din jazzul romanesc actual, Jazz & Soul Project continua sa ramana in topul fanilor de gen pentru melodicitatea ritmurilor si generozitatea interpretarii.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.