VIBRATE!FESTIVAL Christmas Concert

Duminica, 20 decembrie 2015, incepand cu ora 18:00, trei tineri muzicieni: pianista Diana Ionescu (Romania), violoncelistul Pau Codina (Spania) si violonistul Vlad Maistorovici (Romania) va invita la Vibrate!Festival Christmas Concert. Concertul va avea loc in Salonul Cerchez al Muzeului National Cotroceni (Bulevardul Geniului nr. 1, Sector 6 – Intrarea din Soseaua Cotroceni vis-a-vis de Gradina Botanica).

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Asociatia Culturala Paul Constantinescu 2009 si Muzeul National Cotroceni, cu sprijinul Administratiei Prezidentiale – Departamentul Cultura, Culte si Centenar si in parteneriat cu Ambasada Regatului Spaniei in Romania, Institutul Cervantes din Bucuresti, Kaufland Romania, Tarom, Floria.ro, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Kitarodia, Aurel Virlan Photography si The Cheescake,

In program piese de: Arcangelo CORELLI, Ludwig van BEETHOVEN sși Robert SCHUMANN. Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie.

Evenimentul aflat sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene in România se inscrie in strategia de promovare a celei de-a doua editii a Festivalului International de Muzica de Camera si Arte “Vibrate!festival” – Brasov, care va avea loc in perioada 19 – 26 iunie 2016.
Mai multe detalii despre festival se pot afla pe site-ul www.vibratefestival.ro si pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/vibratefestival?ref=hl

Birou Presa – Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura tel. +40 723917995; e-mail: birou.presa@musicarte.ro;
https://www.facebook.com/asociatia.muzicaartacultura?ref=hl

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.