Cumperi 4, primesti 40% reducere!

In luna februarie, Editura Trei ne aduce vesti bune: va celebra iubirea prin lectura si prin reduceri. Pana pe 29 februarie, la fiecare patru carti – eventual doua pentru noi, doua pentru persoana iubita 🙂 – adaugate in cosul de cumparaturi, primim 40% reducere. Noutati editoriale surprinzatoare asteapta la doar un click distanta!

Printre cartile nou-intrate in colectiile Editurii Trei se numara “Discursuri care au schimbat lumea”, un volum care ne poarta pe firul istoriei alaturi de mari nume ca Winston Churchill, JFK, Mahatma Gandhi, Franklin D. Roosevelt, Barack Obama si multe alte personalitati care i-au captivat, i-au inflacarat sau uneori i-au terifiat pe cei care ii ascultau.

De asemenea, intre cartile de fictiune ale inceputului de an si-au facut loc si “Planset de copil”, de David Jackson, care pune in scena cosmarul oricarei mame – acela de a-i fi rapit copilul, precum si romanul “Razbunatorul”, care a inspirat filmul cu 12 nominalizari la Oscar 2016 – “The Revenant: legenda lui Hugh Glass”.

Acestea sunt numai cateva dintre aparitiile recente, mai multe gasiti pe site-ul Editurii Trei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.