Muzica lui Mozart rasuna la Sala Radio pe 17 februarie

ORCHESTRA DE CAMERA RADIO va invita la un concert Mozart-Beethoven, miercuri 17 februarie, de la ora 19.00, la Sala Radio, eveniment care va beneficia de prezenta pianistului HORIA MIHAIL, protagonistul turneului national de mare succes “Pianul calator” si de bagheta lui LUBNAN BAALBAKI, dirijor permanent al Orchestrei Filarmonicii din Liban.

Intr-o editie a turneului “Pianul calator”, artistul a propus publicului un program “100 % Mozart”, iar in continuarea aventurii Horia Mihail va interpreta la Sala Radio “Concertul nr. 17 in sol major pentru pian si orchestra”.

Seara se va deschide cu uvertura operei “Don Giovanni” de Mozart, opera bazata pe legenda seducatorului erou Don Juan si se va incheia cu “Simfonia I” de Beethoven, lucrare despre care se spune ca a fost creata sub influenta predecesorilor sai pe care ii admira, Haydn si Mozart.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.