André Rieu revine in Bucuresti pe 11 iunie

Dupa cele sapte concerte sustinute in luna iunie a anului trecut, care au implinit visul celor 85.000 de spectatori de toate varstele de a-l vedea pe celebrul violonist André Rieu, artistul a inclus Romania in programul noului sau turneu mondial si va reveni in data de 11 iunie, pe scena uriasa din fata Palatului Parlamentului.

Acompaniat de 60 de muzicieni si de o serie de invitati surpriza, André Rieu va interpreta in maniera sa inconfundabila melodii consacrate, balade romantice, arii de opereta sau musical dar si celebrele valsuri care vor completa atmosfera unei seri festive de neuitat.

La nivel mondial, André Rieu este cel mai de succes violonist si cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. A vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lumea si a obtinut mai mult de 400 de discuri de platina si 171 de discuri de aur.

Biletele pentru concertul din Bucuresti se gasesc in reteaua Eventim, la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online pe www.eventim.ro. Preturile variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat. VII – 172,80 lei, cat. VI – 205,20 lei, cat. V – 270 lei, cat. IV – 378 lei, cat. III – 486 lei, cat. II – 594 lei, cat. I – 702 lei si VIP – 864 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.