Februarie continua cu ateliere pentru copii la FCV

Ai un copil energic si plin de idei creative? Ii plac filmele, povestile si jocurile de rol? In acest caz, e timpul sa-i oferi unul dintre ateliere lunii Februarie organizate de Fundatia Calea Victoriei. Te-ai putea orienta spre atelierul de cultura cinematografica sau spre un curs de vorbire in public. Ambele activitati, sustinute de lectori prietenosi si deschisi, incep chiar in aceasta sambata.

La Cursul de vorbire in public din 20 februarie, sustinut de Iulia Ivanov, sunt asteptati copii cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani; cursul ii va ajuta sa capete incredere in fortele lor, prin pregatirea unui discurs. Pe parcursul celor trei intalniri, adolescentii vor afla cum sa comunice clar si eficient, vor depasi mai usor emotiile unui examen, vor capata increderea de a vorbi liber si coerent in public, intr-un mediu relaxat.

In 27 februarie iau startul alte doua activitati in care cei mici isi pot folosi energia si imaginatia intr-un mod constructiv: „Atelierul de bune maniere si politete prin teatru” si „Primii pasi in actorie – atelier pentru copii”.

Participarea se face pe baza de inscriere la contact@victoriei.ro. Mai multe informatii despre cursuri, orare, preturi gasiti AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.