„Escu” vine la TVR 2 de ziua lui Tudor Musatescu

Casa de productie TVR va invita, din nou, la spectacol! De data aceasta este vorba despre „Escu…” de Tudor Musatescu, spectacol care va fi difuzat luni 22 februarie, la ora 19.35, pe TVR 2. Tudor Musatescu s-a nascut chiar intr-o zi de 22 februarie, in anul 1903, iar piesele pe care le-a scris se joaca in toate teatrele tarii de mai bine de 80 de ani.

Escu vine dintr-o lunga familie de Popescu, Georgescu, Dumitrescu, Ionescu. Stie ce vrea si nimic nu ii poate sta in cale. Vrea „cat mai sus, cat mai repede”. Il cunostem cu totii dintotdeauna. E cel care poate, care promite, care zambeste, care insala, care vrea sa fie alesul. Pare marioneta perfecta a familiei si a prietenilor, dar sforile lui sunt mai lungi decat poate ajunge mana papusarului. Conjunctural, abil, versatil, Escu e cu noi de cand ne stim. Desi ii intuim jocurile, desi ar trebui sa ne ferim de el, Escu ne intra pe sub piele si castiga intotdeauna.

In distributie ii regasiti pe Stefan Banica, Stefan Mihailescu-Braila, Dorina Lazar, Astra Dan, Corado Negreanu, Maria Patrașcu, Jorj Voicu, Paul Ioachim, Mircea Cruceanu, Minel Klepper, Sergiu Demetriad.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.