Roberto Fonseca este primul invitat la Exploring Jazz

Prima editie a evenimentului Exploring Jazz, un nou concept care isi propune sa aduca pe scenele romanesti cele mai reprezentative nume ale jazz-ului international, il are ca invitat pe muzicianul cubanez Roberto Fonseca. Artistul va concerta pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, alaturi prietenii sai Ramsés Rodriguez si Yandy Martinez.

EDIT 18 MARTIE 2016: anuntat initial la Sala Palatului, concertul se muta la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti.

Pianist de referinta al scenei internationale de jazz, Roberto Fonseca este apreciat si cunoscut pentrul stilul sau inedit care imbina influentele clasice cu cele afro-cubaneze. In copilarie a studiat tobele, reorientandu-se mai tarziu catre pian, instrumentul care a continuat sa il fascineze pana in ziua de azi. De-a lungul timpului a cantat cu nume mari ale scenei contemporane, precum Buenavista Social Club, Fatoumata Diawara, Omara Portuondo, Carlinhos Brown si Augusto Enriquez.

Atat concertul de la Sala Palatului, cat si cel de la Filarmonica de Stat „Transilvania” din Cluj fac parte din turneul de promovare al albumului „At Home”. Invitati speciali ai serii de 25 aprilie vor fi Adrian Naidin Quartet si Vali Boghean Band.

Biletele pentru evenimentul EXPLORING JAZZ costa VIP -198 lei, Cat.I – 149 lei, Cat.II – 100 lei, Cat.III – 70 lei, Cat.IV – 50 lei si se gasesc la Sala Palatului si in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in Magazinele Germanos, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (etj. 2), Diverta, Flanco, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H precum si online pe www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilete.ro.

Share

One thought on “Roberto Fonseca este primul invitat la Exploring Jazz

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.