Nana Mouskouri canta la Sala Palatului pe 5 martie

Nana Mouskouri concerteaza pe 5 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, in cadrul turneului mondial “Happy Birthday Tour”. Situata in topul celor mai bine vanduti artisti din toate timpurile, artista de origine greaca a inregistrat de-a lungul anilor mai mult de 1600 de melodii in opt limbi si a primit 350 de discuri de aur si platina.

Turneul mondial “Happy Birthday Tour”, din care face parte concertul de la Bucuresti din 5 martie, este dovada ca o artista legendara, care a dovedit totul in muzica, mai are inca o poveste de spus. Nana Mouskouri va fi acompaniata de instrumentisti elogiati pe plan international, precum Lucien di Napoli, Yannick Deborne, Philippe Prengo, Jean – Plilippe Roux si altii.

Ultimele bilete se pot procura de la casa de bilete a Salii Palatului sau online, de pe www.vandbilete.ro. Accesul publicului se face incepand cu ora 19.00. Spectatorii sunt rugati sa vina din timp la sala, sa tina mobilele in modul silentios si sa nu foloseasca flash-ul. Inregistrarea video este interzisa.

Evenimentul face parte din programul national-cultural “Arta contra Drog 2016”, un proiect initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” si CIADO Romania, Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului, presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informeaza publicul asupra riscului consumului de droguri si ofera o varianta sanatoasa de petrecere a timpului liber, invitand spectatorii sa consume arta.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.