Serial nou pentru copii: „ALVINNN!!! si veveritele”

Veveritele se pregatesc sa cucereasca micul ecran! Noul serial „ALVINNN!!! si veveritele” are premiera in Romania nu mai departe de saptamana viitoare. Cele mai recente aventuri ale indragitei familii de veverite pot fi urmarite in exclusivitate pe Nickelodeon incepand cu ziua de luni 29 februarie, de la ora 19.00.

Fratii Alvin, Simon si Theodore au o viata dubla: sunt scolari si, totodata, staruri rock de faima internationala. Alvin e cel mereu pus pe sotii, care ii atrage pe toti fratii in situatii care de care mai trasnite, Simon, geniul familiei, mare amator de umor sec, iar mezinul Theodore, cel mai naiv si mai increzator dintre ei, pare numai bun de tras pe sfoara. Cele trei veverite hiperactive trebuie tinute in frau de Dave, tatal lor, dar si cel care compune hiturile trupei The Chipmunks.

Noul serial, primit deja extrem de pozitiv de public, este creat de familia Bagdasarian, cea care i-a transformat pe cei trei frati intr-un reper cultural. Daca Ross Bagdasarian Sr. l-a introdus in scena pe Alvin acum aproape 60 de ani, acum Ross Bagdasarian Jr. isi imprumuta vocea personajului, iar parintii lui, Michael Bagdasarian si Janice Karman, au scris scenariul si regizeaza serialul.

„ALVINNN!!! si veveritele” va putea fi urmarit de luni pana vineri, ora 19.00, la Nickelodeon.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.