Stelele Rockului Romanesc stralucesc din nou pe 16 aprilie

Dupa doi ani de la prima editie, Trooper va invita la cea de-a doua intalnire cu festivalul Stelele Rockului Romanesc, care se va desfasura pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, pe 16 aprilie, la ora 20.00. Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor canta pentru prima data impreuna pe aceeasi scena.

Dupa editia din 2014 la care au fost prezenti Cristi Minculescu, Nutu Olteanu, Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Ovidiu Lipan Tandarica, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihaescu si multi alti artisti importanti din rock-ul autohton, de data aceasta pe scena vor urca trupele cu cea mai bogata activitate din ultimii ani. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.

Biletele pentru festivalul Stelele Rockului Romanesc costa 60 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro, in magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si in cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.