Ce vedem saptamana aceasta la Teatrul de Arta Bucuresti

Teatrul de Arta Bucuresti va asteapta in aceasta saptamana cu o serie de spectacole de teatru si un concert, menite sa va relaxeze si sa va aduca buna-dispozitie. La oricare eveniment biletele costa 31,5 lei pret intreg, respectiv 21 lei (studenti/elevi/pensionari) si se gasesc pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro. Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro

Pe 8 martie, de la ora 19.15, sunteti invitati la spectacolul “Un barbat si mai multe femei”. Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba “ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a “sexului slab”. 🙂

Traim intr-o lume a optiunilor, a tendintelor si a liberului arbitru. Unii prefera iarna, altii, pescuitul. Multi opteaza pentru filme horror, iar “Unora le place swingul”. Ce poate sa iasa in urma unei asemenea preferinte veti afla vineri, 11 martie, de la 19.15. Dar atentie, spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Pe 12 martie, de la ora 19.15, puteti intra mai intai in pielea unui “Voyeur”, dar numai daca aveti cel putin 16 ani, pentru ca apoi sa va bucurati de un recital de chitara sustinut de Maxim Belciug, de la ora 21.15.

Saptamana se incheie cu un spectacol-indemn: “Fa tu primul pas”, o comedie romantica plina de farmec si extrem de vie, despre intalnirea a doi oameni total diferiti, care se va juca pe 13 martie, de la ora 20.15.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *