Cutiuta cu povesti lanseaza „Misterul din podul casei”

Editura Cutiuta cu povesti va invita cu mic, cu mare la evenimentul de lansare a cartii de povesti „Misterul din podul casei”, de Ana-Maria Stefan, autoare aflata la debut. Ilustratiile sunt realizate de Sara Gharazeddine. Lansarea se va petrece pe 18 martie, incepand cu ora 18.00, la Victoria Art (str. Tache Ionescu, nr. 29) din Bucuresti.

Organizatorii va promit ca veti intra in poveste inca de la inceputul serii, cand actrita Victoria Dicu va va ghida drumul pana in podul casei, unde va asezati pe cateva pernite moi si ascultati povestile despre eroi. Apoi, colorati si voi povestea ajutati de ilustratoarea Sara Gharazeddine si, daca v-ati convins ca e o investitie buna, puteti cumpara de la fata locului volumul semnat de autoare. 🙂

Pretul unui volum este 30 lei. Pretul unui volum cu serviciul de personalizare (poza si dedicatie) este 50 lei. Pentru personalizarea volumului contactati editura pana pe 15 martie 2016.

Intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate, asa daca doriti sa fiti prezenti, e necesar sa va rezervati locuri pentru seara lansarii, trimitand un email la hadad@cutiuta-cu-povesti.ro pana la 16 martie 2016. Activitatile care vor avea loc la Victoria Art sunt destinate intervalului de varsta 3 – 12 ani.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.