Alexandru Tomescu va canta la Sala Radio pe 16 martie

Violonistul Alexandru Tomescu, solist al Orchestrelor si Corurilor Radio, care canta pe vioara Stradivarius Elder – Voicu din 1702, va asteapta la concert pe 16 martie, de la ora 19.00, la Sala Radio. El va interpreta „Fantasia-Appassionata in sol major”, lucrare definitivata in 1860 de compozitorul si violonistul belgian Henri Vieuxtemps.

Evenimentul se va derula sub bagheta dirijorului RADU POSTAVARU, in prezent dirijor principal al Filarmonicii din Ploiesti si invitat al mai multor orchestre din strainatate: Grossetto Symphonic Orchestra (Italia), Orchestra Simfonica din Douai (Franta), Orchestra Filarmonica din Halle (Germania) s.a.

In programul serii veti mai asculta si „Sinfonia di caccia” – Antonio Rossetti, Suita „St.Paul” pentru orchestra de coarde – Gustav Holst si „Simfonia nr. 2 in si bemol major” – Mozart.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.