Avanpremiera la Teatrul de Arta Bucuresti: „Cearta”

Teatrul de Arta Bucuresti va pofteste joi, 17 martie, la ora 20.15 la avanpremiera spectacolului CEARTA®, scris si regizat de Theo Herghelegiu, cu Andreea Duta, George Frincu, Adelaida Zamfira, George Constantinescu, Dana Vulc, Cosmin Sofron, Manuela Alionte-Frincu, Costin Cambir. Compozitia muzicala ii apartine lui Iustin Stefan Ciuche.

Opt indivizi, complet necunoscuti, isi intersecteaza asteptarea decolarii spre opt destinatii diferite, pe Otopeni. Nervii le sunt din ce in ce mai intinsi, din pricina amanarilor succesive de zbor. Frustrari, furii si spaime reprimate tasnesc din ei pana la un comportament deraiat, absurd. Dar, intr-un final, cu totii isi dau seama ca nu discordia, ci solidaritatea in momente dificile ii va face mai puternici. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Spectacolul CeartaR este o productie a Teatrului Dinadins și este gazduit la Teatrul de Arta Bucuresti.

Programul spectacolelor de saptamana aceasta include si:

DURERI FANTOMA de Vasili Sigarev – vineri 18 martie, ora 19.15 (nerecomandat sub 16 ani)
SI VENI BARBATUL LA FEMEIE de Semion Zlotnikov – sambata 19 martie, ora 20.15
UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin – duminica 20 martie, ora 19.15

Biletele costa 31,5 lei, respectiv 21 lei (pentru studenti/elevi/pensionari) si se pot cumpara de pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro
Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achizitionate cu minimum o zi inainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervarii se pierde pentru biletele neridicate pana in pre-ziua evenimentului ori in cazul neconfirmarii telefonice a acesteia, in ziua spectacolului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.