Cine este “Omul care manca lumea”?

Teatrul de Arta Bucuresti va invita joi, 24 martie, de la ora 20.15, la spectacolul OMUL CARE MANCA LUMEA de Nis-Momme Stockmann, cu Serban Gomoi, Romeo Pop, Antoaneta Cojocaru/Sorina Stefanescu, Alexandru Calin si Liviu Chitu. Regia este semnata de Alexandru Mazgareanu, iar muzica de Alexandru Suciu.

“Omul care manca lumea” este un spectacol care trateaza cu cinism diferite aspecte ale societatii contemporane. Din cauza presiunilor sociale si personale, personajul principal – un tanar de 35 de ani – trece printr-un moment de criza si cauta sa isi recapete identitatea, incercand sa dea un sens nou vietii sale. Doar ca, in lumea profitului, capitularea nu este o optiunie, iar cine indrazneste sa iasa din cursa capitalismului este aruncat din sistem. Pe langa aluziile la adresa societatii capitaliste si a presiunilor pe care aceasta le genereaza asupra oamenilor, spectacolul pune in discutie probleme profund umane; tanarul autor Nis-Momme Stockmann reuseste sa creeze un personaj unic si peren si sa raspunda unor aspecte precum imbatranirea, dependenta si dificultatile conditiei de tata, sot si prieten. Un spectacol care reinterpretaza cotidianul absurd intr-o cheie regizorala moderna.

Piesa “Omul care manca lumea” a fost aleasa, in 2009, ca fiind una dintre cele mai bune piese din Europa, de catre ETC – European Theatre Convention.

Biletele costa 31,5 lei – pret intreg, respectiv 21 lei pentru studenti/elevi/pensionari.
Bilete se gasesc online pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro
Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achizitionate cu minimum o zi inainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervarii se pierde pentru biletele neridicate pana in pre-ziua evenimentului ori in cazul neconfirmarii telefonice a acesteia, in ziua spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *