15 mai – 30 iunie: Festivalul “Namaste India”

A opta editie a Festivalului Culturii Indiene “NAMASTE INDIA” se va desfasura in perioada 15 mai – 30 iunie, in trei spatii: Muzeul Satului, Teatrul Elisabeta si Institutul Francez, sala Elvira Popescu. Acestea vor gazdui concerte de muzica si dans, proiectii de filme si multe alte evenimente menite sa ii aducă pe pasionati mai aproape de India.

Festivalul se va deschide pe 15 mai cu un concert de jazz. Desemnat de Downbeat “Artistul Anului 2015” si “Pianistul Anului 2014”, Vijay Iyer va sosi la Bucuresti cu trio-ul sau, desemnat tot de Downbeat drept “Cel mai bun grup de jazz al anului 2015”. Concertul va incepe la ora 20.00. In deschidere, de la ora 18.30 va fi proiectat filmul “RADHE RADHE: Rituri de Holi” (2014), avand coloana sonora semnata de Vijay Iyer.

Biletele pentru concert au urmatoarele preturi: categoria I – 115 lei pana pe 4 aprilie, apoi 135 lei, iar categoria a II-a – 80 lei pana pe 4 aprilie, apoi 100 lei si se gasesc online pe eventbook.ro si bilet.ro sau in urmatoarele spatii:

– casieria cinema “Elvira Popescu” (Bd. Dacia 77)
– libraria “Kyralina” (str. Biserica Amzei nr. 10)
– libraria “Anthony Frost” (Calea Victoriei 45, langa Humanitas Kretzulescu)
– libraria Mihai Eminescu (Universitate)
– Teatrul Elisabeta (Bd. Elisabeta 45),
– BiletFan (statie metrou Unirii 1)
– casa de bilete a Palatului Copiilor (Tineretului)
– reteaua agentiilor TUI Travel Center (mall AFI-Baneasa-Vitan-SUN-MegaMall, P-ta Lahovari, P-ta Iancului, Bd. Balcescu)
– agentia Eurolines (Buzesti 44)
– orice filiala Banca Transilvania (cu rezervare online prin www.eventbook.ro).

Programul complet al festivalului organizat sub inaltul patronaj al Ambasadei Indiei la Bucuresti, de Centrul Cultural Rabindranah Tagore va fi dezvaluit in perioada urmatoare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.