„Fii cinefil!” incepe cu o goana… „Dupa aur, in Canada”

Campania nationala FII CINEFIL! implementata de Asociatia ENKIDU s-a deschis cu filmul „Dupa aur, in Canada” (aventura, Danemarca, 2015), in regia lui Niels Nørløv. O poveste cinematografica destinata copiilor, filmul are drept eroi principali cinci frati aventurieri, care pornesc intr-o calatorie frumoasa si plina de suspans.

Cinci frati gasesc o fotografie veche cu un barbat despre care afla ca este strabunicul lor care emigrase in Canada cu multi ani in urma, pentru a cauta aur. Povestea vietii acestui strabunic aventurier li se pare fascinanta si, ca sa afle daca legenda legata de o comoara ascunsa in mina de aur a strabunicului este adevarata, se apuca sa adune indicii si pornesc in cautarea comorii. Nu sunt, insa, singurii care vor sa ajunga la ea…

Prin campania FII CINEFIL! cadrele didactice sunt incurajate sa organizeze activitati extrascolare implicand vizionarea unor filme cu tematica actuala pentru copiii cu varste intre 4 si 13 ani. Dupa fiecare proiectie, cu ajutorul kitului educativ care poate fi descarcat de pe www.cinematour.ro, cadrele didactice pot prilejui si inlesni discutii in jurul filmului vizionat.

Program:

Pana pe 31 martie 2016, ZILNIC:
BUCURESTI CORSO ora 15,00
BUCURESTI EUROPA ora 15,00
BOTOSANI UNIREA ora 15,00
CRAIOVA MODERN ora 16,00
DEVA PATRIA ora 17,00
IASI VICTORIA ora 15,00
IASI REPUBLICA ora 16,30
PITESTI SEBASTIAN PAPAIANI ora 13,00 si ora 15,00
TIMISOARA TIMIS ora 17,00

si

in fiecare joi, de la ora 11.00 in Bucuresti la Cinema Muzeul Taranului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.