Cum incepe luna aprilie la TAB

Pentru luna aprilie, Teatrul de Arta Bucuresti va propune sa va lasati prinsi in serile de dramaturgie americana, rusa, germana si franceza, clasica si contemporana, in spectacole condimentate cu rasturnari de situatie sau care zugravesc tablouri de viata interesante. Programul primelor zile din aprilie este urmatorul:

Vineri, 1 aprilie, de la ora 19.15, va veti bucura de o “Cerere in casatorie” de A.P. Cehov, in regia lui Victor Olahut, cu Florentina Nastase, George Constantinescu si Valentin Terente. “Un lucru e cert: iti trebuie ceva curaj sa faci o cerere in casatorie. Ei bine, petitorul nostru nu-l are. Ar vrea sa se insoare, fata ii place, la o adica si cu socrul s-ar putea intelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Si unde e o problema, se stie, apar mai multe”, spune regizorul.

Sambata, 2 aprilie, sunteti asteptati la “Fa tu primul pas” de Jean-Claude Carrière, regia Andrei Munteanu, cu Raluca Aprodu si Marius Calugarita, o comedie romantica plina de farmec si extrem de vie, despre intalnirea a doi oameni total diferiti.

Biletele costa 31,5 lei, respectiv 21 lei (studenti/elevi/pensionari) si se pot cumpara online de pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro
Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achizitionate cu minimum o zi inainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervarii se pierde pentru biletele neridicate pana in pre-ziua evenimentului ori in cazul neconfirmarii telefonice a acesteia, in ziua spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *