Master Tywin Lannister vine la East European Comic Con

Cel mai recent nume pe lista invitatilor la East European Comic Con 2016 este Charles Dance, nimeni altul decat actorul care il interpreteaza pe temutul Tywin Lannister din serialul “Game of Thrones”. Sau mai bine zis il interpreta, deoarece personajul sau si-a gasit sfarsitul chiar de mana fiului sau cel mic. 🙂

Organizatorii East European Comic Con 2016 si-au surprins placut fanii cu anuntul despre sosirea la Bucuresti pe 28 mai a interpretului indragitului personaj din “Game of Thrones”. Cei care doresc sa-l intalneasca pe Charles Dance au la dispozitie mai multe categorii de bilete: biletul care include autograf + poza costa 180 lei, biletul pentru autograf simplu costa 85 lei, iar biletul doar pentru poza facuta impreuna cu actorul la Romexpo costa 115 lei. Pe langa orice tip de bilet cu actorii, trebuie achizitionat si un bilet de o zi la festival sau un abonament pentru toate cele trei zile. Biletele se pot cumpara de AICI.

East European Comic Con (27-29 mai 2016, Romexpo) este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. Organizatorii le pregatesc multe surprize celor aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia de anul acesta a evenimentului.

Sursa foto: pagina de Facebook a East European Comic Con

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.