“Freak Show” se joaca si in Capitala

Dupa ce v-am anuntat cu ceva vreme in urma ca Florin Piersic Jr. merge la Cluj cu spectacolul “Freak Show” pe 25 aprilie, iata ca in agenda actorului a aparut si Bucurestiul. Astfel, vineri, 22 aprilie 2016, de la ora 20.00, spectatorii bucuresteni se vor reintalni cu Florin Piersic Jr., care va fi prezent cu “Freak Show” pe scena ARCUB.

Actorul va interepreta de-a lungul spectacolului 13 personaje, unul mai interesant decat altul, intr-o succesiune de evenimente care ii va captiva pe spectatori. Premiera absoluta a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

Biletele costa 50 lei – categoria I, respectiv 40 lei – categoria a II-a si se gasesc la casa de bilete ARCUB, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, Magazinele Germanos, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Diverta, Flanco, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metroul Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H precum si online pe www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *