Corul de Copii Radio canta muzica baroca la Sala Radio

Corul de Copii Radio, ansamblul Radio Romania care a aniversat in anul 2015 nu mai putin de 70 de ani de activitate, va invita sambata, 16 aprilie, de la ora 19.00, la un concert de muzica baroca sacra. Sub bagheta dirijorului ansamblului, Voicu Popescu, veti asculta partituri semnate de Bach, Pergolesi, Albinoni si altii.

Evenimentul va avea loc cu participarea a doua soliste vocale – Florina Ilie si Andreea Iftimescu, foste membre ale corului, care isi construiesc in prezent o frumoasa cariera internationala. La pian o veti aprecia pe Magdalena Faur, iar la orga pe Simona Sandulescu. Pe afisul concertului se afla si grupul instrumental de muzica baroca condus de Mihail Ghiga – “Collegio stravagante” -, formatie pe care o veti aplauda in lucrarea lui Pergolesi – “Stabat Mater”.

“Am considerat ca pentru membrii Corului de Copii Radio parcurgerea unor repertorii cu arii stilistice cat mai diferite ajuta unei cunoasteri mai profunde a fenomenului muzical. De aceea, dupa intalnirea cu Lumea lui Walt Disney, a cantecelor pionieresti sau a pieselor din istoria celor 70 de ani ai formatiei, abordarea unui program exclusiv baroc va fi o provocare fara precedent in evolutia corului nostru.”, a declarat dirijorul Voicu Popescu.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *