„Dincolo de calea ferata” are premiera pe 22 aprilie

Cel mai nou film in regia lui Catalin Mitulescu – „Dincolo de calea ferata” – intra in cinematografele din Romania pe 22 aprilie. Publicul larg va avea ocazia sa participe pe 23 aprilie, incepand cu ora 20.00, la premiera de gala a filmului, care va avea loc la Sala Radio, in prezenta intregii echipe.

Radu se intoarce din Italia dupa o absenta de un an si isi gaseste sotia total schimbata. Cei doi petrec o noapte in care incearca sa se regaseasca. Distanta a creat neincredere si confuzie intre ei, insa Radu spera la posibilitatea unui nou inceput. Muzica rasuna dincolo de calea ferata si toti prietenii petrec la o nunta in cartier.

„Dincolo de calea ferata” regasim un Bucuresti viu, efervescent si uman, reconstruit de regizorul Catalin Mitulescu dintr-o memorie pe care o aduce in timpul prezent. E o poveste relationala despre capacitatea unei femei de a reface tesatura familiala destramata, despre jocurile de putere dintre genuri si despre un moment simbolic in tranzitia romaneasca: emigratia masiva spre Vest, inspre o lume aparent mai buna, dar care o lasa in urma, spre uitare, pe cea veche.

Biletele pentru premiera de sambata se gasesc AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.