Ce noutati aduce Litera la Bookfest

Bookfest se apropie, iar editurile participante isi definitiveaza programul evenimentelor. Astazi avem noutati de la Editura Litera, care isi asteapta cititorii cu manifestari interesante la standul sau din Pavilionul C2 Romexpo, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest 2016 (1-5 iunie).

Miercuri, 1 iunie, de Ziua Copilului, cei mai tineri dintre cititori vor fi intampinati in zona dedicata exclusiv copiilor din standul Editurii Litera unde vor avea loc activitati distractive si educative:
# 11:00-17:00 Face painting
# 13:00-15:00 Ateliere de bricolat bratari (punere in practica a ideilor din cartile fenomen Soy Luna – Disney)
# 15:00-16:00 Atelier de colorat Garda Felina – Disney
# 16:00-17:00 Ora de lectura Garda Felina – Disney, in prezenta actritei Monica Davidescu
# Tombola cu premii garantate: carti, semne de carte, orare, magneti, role, trotinete, tricouri, sacose din panza, portofele, posetute, baterii externe.

Vineri, 3 iunie, ora 16.30, se va lansa cartea-marturie semnata de laureata Premiului Nobel pentru Literatura 2015, Svetlana Aleksievici – “Razboiul nu are chip de femeie”. La eveniment vor lua cuvantul Laura Caltea (blogger literar), Ioana Avadani (Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent CJI), Bedros Horasangian (critic literar).
Actrita Daniela Nane va alege cateva fragmente din carte pentru un moment de lectura inedit.

Sambata, 4 iunie, ora 13.00, Paul Dobrescu, profesor la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, Bucuresti, va fi prezent la evenimentul de lansare a cartii pe care o si semneaza: “Crizele de dupa criza”, din seria Kronika. Va mai participa Adrian Vasilescu (economist, jurnalist si consilier al Guvernatorului BNR – Mugur Isarescu). De la ora 14.00 are loc lansarea Introspectiv, un imprint Litera: cele mai relevante carti de spiritualitate, psihologie si dezvoltare personala. Se va discuta despre puterea introspectiei pornind de la titlurile colectiei: “Cum sa iubesti”, Thich Nhat Hanh; “Cum sa te relaxezi”, Thich Nhat Hanh, “Jocul vietii si cum sa-l jucam” , Florence Scovel Schinn, “Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume stresanta si agitata” , Dr. Gayatri Devi, “Mindware. Instrumente pentru o gandire inteligenta” , Richard E. Nisbett, impreuna cu Oana Sarbu (actrita) si Irina Kuhlmann (executive coach). De la ora 16.00, se lanseaza al doilea volum din celebra serie autobiografica “Lupta mea” – “Un barbat indragostit”, semnat de scriitorul norvegian Karl Ove Knausgård, impreuna cu Laura Caltea (blogger literar), Simina Rachiteanu (traducator), Dragos Patraru (realizator TV) si Bedros Horasangian (critic literar).

Pe toata perioada targului, Litera si Uber asigura transport gratuit de la Bookfest catre casa tuturor celor care folosesc masinile Uber pentru prima data! Tot ce trebuie sa faca cititorul este sa isi instaleze aplicatia Uber, sa introduca codul LITERA si sa faca o comanda in aplicatie. Cea mai apropiata masina se va opri sa il duca de la Salonul International de Carte Bookfest – acasa, impreuna cu cartile achizitionate.

AICI puteti fi la curent cu evenimentele Litera@Bookfest2016 in timp real.

Programul de vizitare Bookfest 2016 este urmatorul:

– miercuri, 1 iunie: 10:00-20:00;
– joi, 2 iunie: 10:00-20:00;
– vineri, 3 iunie: 10:00-21:00;
– sambata, 4 iunie: 10:00-21:00;
– duminica, 5 iunie: 10:00-20:00.

Intrarea este libera!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.