Weekend la teatru: “Dureri fantoma” si “Voyeur”

Teatrul de Arta Bucuresti incheie luna mai cu doua spectacole – DURERI FANTOMA de Vasili Sigarev, in regia lui Bogdan Budes si VOYEUR (foto) de Gardner McKay, regia Claudiu Istodor – ambele nerecomandate persoanelor sub 16 ani. Biletele costa 31,5 lei pret intreg, respectiv 21 lei pentru studenti, elevi si pensionari si se gasesc AICI.

vineri, 27 mai | ora 20.15
DURERI FANTOMA
Cu: Rares Andrici, George Constantinescu si Mihaela Popa
Traducerea: Marina Palii

“Lumea lui Vasili Sigarev nu e confortabila. E o lume brutala, paradoxala, a extremelor, in care candoarea seamana cu firul de iarba iesit printr-o placa groasa de beton. Intr-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orasului, bunatatea si compasiunea vin “la pachet” cu violenta si cruzimea.” (Bogdan Budes) In aceasta atmosfera se consuma drama unei femei bantuite de propriul trecut. Un depou, doi paznici tineri, Dima (Rares Andrici) si Gleb (George Constantinescu) si sufletul Olgai (Mihaela Popa) in rememorarea obsesiva a unei povesti pe care nu vrea sa o piarda.

Pentru rolul Gleb, George Constantinescu a primit Premiul pentru cel mai bun actor, la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe 2015.

duminica, 29 mai | ora 20.15
VOYEUR
Cu: Alexandra Ionita si Tudor Istodor
Premiul pentru interpretare masculina, la Undecloud – Festival de Teatru Independent de Orice, 2014

VOYEUR este un thriller psihologic de o extraordinara incarcatura emotionala. Protagonistii spun povestea unui psihopat care hartuieste femei si care, departe de a le agresa fizic, reuseste sa le tina sub o continua teroare, intr-un joc al mintii care forteaza granitele moralitatii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *