Ziua Copilului se sarbatoreste si la Sala Radio

Ziua Internationala a Copilului va fi marcata printr-un concert special in stagiunea Salii Radio: miercuri, 1 iunie, la ora 19.00, Orchestra de Camera Radio si Corul de Copii Radio dirijat de Voicu Popescu se vor reuni pe scena salii de concert bucurestene, alaturi de invitata speciala a serii, tanara violonista Maria Marica.

Dirijorul Sabin Pautza va putea fi apreciat de aceasta data si in calitatea sa de compozitor, prin doua lucrari care ii apartin – “Suita Canti Prophani pentru cor de copii si orchestra” si “Vrem pace in lume” – si prin doua partituri pentru pian, interpretate in aranjamentul sau pentru orchestra. Este vorba despre “Claude Debussy – S. Pautza: Coltul copiilor” si “Serghei Prokofiev – S. Pautza: Viziuni fugitive”. Dintr-un concert simfonic dedicat copiilor nu putea lipsi Mozart, copilul geniu al muzicii din toate timpurile, care a compus incepand de la varsta de 5 ani. In evenimentul de la Sala Radio veti asculta “Concertul nr. 5 in la major pentru vioara si orchestra”.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.