Teodora Enache si Benny Rietveld Quintet canta in Club Tribute

Teodora Enache si Benny Rietveld Quintet vor sustine un concert de jazz in Club Tribute miercuri, 22 iunie, de la ora 21.00. Cu aceasta ocazie, artista lanseaza albumul intitulat „Transfiguration”, care a fost produs de Benny Rietveld, basistul si directorul muzical al trupei Santana.

Concertul din Capitala este inclus in turneul Transfiguration produs de Asociatia Fapte, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Biletele costa 48 si 85 lei (in functie de locul ales), pana pe 15 iunie. In perioada 16-22 iunie, preturile vor urca la 58, respectiv 95 lei. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox-Telekom si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.