Orphaned Land sunt headlineri la Gugulan Rock 2016

Trupa isrealiana Orphaned Land (Oriental Metal) va fi prezenta in Romania pe 6 august, cand va sustine un concert in cadrul Gugulan Rock Open Air Fest, in calitate de headliner. Festivalul, ajuns la a treia editie, se va desfasura timp de trei zile in perioada 5-7 august 2016, pe platoul Cepelca din Caransebes.

In afara de Orphaned Land, organizatorii au mai anuntat pana acum trupele Defiant, Negura Bunget, E-an-na, Gothic, Gorun si Within the Nova, dar promit ca vor mai exista si alti invitati. Detalii despre bilete vor fi anuntate in urmatoarele doua saptamani.

Cei de la Orphaned Land au cantat ultima data in Romania pe 15 octombrie 2013, in Silver Church din Bucuresti, cand si-au promovat cel mai recent album de studio, intitulat “All Is One”. In prezent, formatia lucreaza la un nou material, dar pana atunci va lansa pe 26 august albumul conceptual “Kna’an”, un proiect paralel al trupei. Kobi Farhi, vocalistul Orphaned Land si Erez Yohanan de la Amaseffer au fost co-producatori pentru coloana sonora a unei piese de teatru despre povestea biblica a lui Avram in tinutul Canaan. Cei doi, cu ajutorul celorlalti membri ai trupei Orphaned Land, au compus acest soundtrack alcatuit din balade si piese mai dure, care va fi lansat astfel la Century Media Records.

In plus, in luna noiembrie, Orphaned Land va porni intr-un turneu aniversar, sarbatorind 25 de ani de existenta. Alaturi de ei, israelienii ii vor avea pe cei de la Voodoo Kungfu (China) si Imperial Age (Russia). Dupa cum se specifica in comunicatul oficial, trupa pregateste pentru aceasta ocazie un playlist special care ii va conduce pe fani intr-o calatorie prin trecut, prezent si viitor. Lista oraselor prin care va trece turneul poate fi consultata AICI.

In prezent, Orphaned Land inseamna:

Kobi Farhi – voce
Uri Zelha – bass
Matan Shmuely – tobe
Chen Balbus – chitara
Idan Amsalem – chitara

Sursa foto: pagina de Facebook Orphaned Land

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.