Kamelot vor canta la Maximum Rock Fest 2016

Dupa MOONSPELL (Portugalia), IN MOURNING (Suedia) si VOTUM (Polonia), o noua trupa a fost anuntata pentru Maximum Rock Festival: este vorba despre americanii de la KAMELOT, care cu aceasta ocazie vor canta pentru prima data in Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 14-15 octombrie, la Arenele Romane.

In 2015, cei de la Kamelot (prog/power metal) au lansat albumul „Haven” (Napalm Rec), clasat pe locul al saselea in US Independent Albums /Billboard, material la care au colaborat si Charlotte Wessels (Delain), Troy Donockley (Nightwish) si Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

In prezent, Kamelot inseamna:

Thomas Youngblood – chitara
Casey Grillo – baterie
Oliver Palotai – clape
Sean Tibbetts – chitara bas
Tommy Karevik – vocal

Organizatorii au decis sa suplimenteze biletele la pretul promotional de 99 lei cu inca 250 de bucati, pentru a profita de ele si fanii Kamelot. Dupa epuizarea acestui lot de bilete, urmatoarele vor costa 115 lei, iar in perioada festivalului 135 lei. Biletele se pot achizitiona online (print & home) de la www.AmBilet.ro sau in format fizic, din reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas). Un bilet este valabil pentru toata perioada festivalului!

Ticketele VIP se achizitioneaza separat si sunt valabile numai insotite de un bilet (indiferent de pretul la care a fost achizitionat) si au valoarea de 179 lei. Sunt disbonibile un total de 50 bilete VIP doar online (print & home) de la www.AmBilet.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.