Prima zi de vacanta aduce Gasca Zurli Show

Prima zi de vacanta vine cu o mare bucurie pentru copii: “Gasca Zurli Show”, spectacol care va avea loc sambata, 25 iunie, de la ora 11.00, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, fostul Teatru de Vara “23 August”. Spectacolul Zurli le pregateste copiilor multa veselie dar este, in acelasi timp, un show educativ.

Timp de o ora, copiii si parintii vor canta, vor dansa si se vor distra impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli si Tanti Prezentatoarea, adica Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

Accesul publicului va incepe la ora 10.00. Biletele au pret unic, atat pentru adulti, cat si pentru copii, acesta fiind de 30 de lei de persoana. Tichetelele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, la Sala Palatului si online, pe www.bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro.

Zurli este un brand 100% romanesc, creat pe nevoile copiilor din Romania. Gasca Zurli a transformat ideea de educatie intr-un spectacol al imaginatiei. Prin povestile spuse, personajele explica celor mici lumea din jur pe intelesul lor. Spectacolele sunt interactive, inclusiv parintii fiind introdusi in fermecatorul univers al copiilor, retraind cu pasiune copilaria impreuna cu propriul copil. “Gasca Zurli Show” face parte din Proiectul National Cultural “Arta contra Drog”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.