Se cauta participanti la GoBucharest!

Adolescentii din Bucuresti cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani pasionati de fotografie si film sunt invitati la prima editie a atelierului de educatie vizuala GoBucharest, program care isi propune integrarea artei cinematografice intr-un context educational. Inscrierile se fac pana pe data de 11 iulie.

Tinerii interesati sa participe trebuie sa trimita 10 fotografii cu Bucurestiul vazut prin ochii lor. Fotografiile pot surprinde strazi, oameni, parcuri, piete, cladiri, cartiere, blocuri… Orice ii inspira si le transmite o poveste in imagini. Cele 10 fotografii cu care se inscriu in concurs trebuie trimise pe adresa concurs@gobucharest.eu. In urma selectiei aplicatiilor vor fi alesi cei 15 adolescenti care vor participa la prima editie a atelierului de educatie vizuala GoBucharest.

Atelierul GoBucharest se va desfasura in perioada 22 august – 4 septembrie. Cei 15 adolescenti din Bucuresti vor participa la un training intensiv in urma caruia vor rezulta 15 filme de scurt-metraj documentar avand ca tema descoperirea si interpretarea Bucurestiului dintr-o perspectiva artistica, personala.

Tinerii vor trece prin toate etapele realizarii unei productii cinematografice, beneficiind de expertiza unor profesionisti din lumea artistica si culturala precum directorii de imagine Vivi Dragan Vasile si Tudor Lucaciu, monteurul Catalin Cristutiu sau regizorul Vlad Petri. Filmele de scurt metraj rezultate in urma atelierului de educatie vizuala au ca scop valorificarea identitatii culturale a Bucurestiului, fiind proiectate in cadrul unei Gale speciale GoBucharest, care va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie. Cele 15 scurtmetraje vor fi disponibile si pe platforma www.gobucharest.eu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.