Teatrul de Arta Bucuresti joaca… Teatru in TVR

In luna iulie, Teatrul de Arta Bucuresti va juca o serie de spectacole pe scena amenajata in curtea TVR din Calea Dorobanti, nr. 191. Spectacolele propuse sunt unele dintre cele mai solicitate, din repertoriul Teatrului de Arta Bucuresti, transformand serile toride ale verii in momente tonice si revigorante.

Programul este urmatorul:

vineri, 15 iulie | ora 20.30

UNORA LE PLACE SWINGUL (foto) de Donna Hoke
Cu: Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor, Marius Calugarita
Regia: Claudiu Puscau

Traim intr-o lume a preferintelor si a optiunilor, a tendintelor si a liberului arbitru. Unii prefera iarna, altii, pescuitul, unii, hainele in culori pastel, iar altii, puiul la ceaun. Multi opteaza pentru filme horror, iar unora le place… swingul. Textul, dupa o cunoscuta si premiata autoare din Statele Unite ale Americii, trateaza cu umor si dezinvoltura, dar si cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

sambata, 16 iulie | ora 20.30

CERERE IN CASATORIE de A.P Cehov
Cu: Florentina Nastase, George Constantinescu si Valentin Terente
Regia: Victor Olahut

„Un lucru e cert: iti trebuie ceva curaj sa faci o cerere in casatorie. Ei bine, petitorul nostru nu-l are. Ar vrea sa se insoare, fata ii place, la o adica si cu socrul s-ar putea intelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Si unde e o problema, se stie, apar mai multe. Nu exista moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri in casatorie, pentru a dezgropa toate certurile, barfele, neintelegerile intre doua familii. Dar, cum dragostea invinge totul, sau, mai bine zis, cum oamenii se cearta ca sa aiba de ce sa se impace, asa si tinerii nostri, pana la urma iau o pauza de la scandal.”Victor Olahut

duminica, 17 iulie I ora 20.30

UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin
Cu: Paula Chirila si George Constantinescu
Regia: Bogdan Husanu

Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba „ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a „sexului slab”. Gavrunski, personajul masculin, cunoaste, de-a lungul spectacolului, femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima, femeia romantica – acestea devenind norocul si ghinionul din viata lui.

vineri, 22 iulie | ora 20.30

INSOMNIACII de Mimi Branescu
Cu: Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Marin Grigore
Regia: Sorin Miltaru

O comedie despre banalitatea vietii si despre conditia umana dramatica, despre oameni ratacind in absurd, care se agata de ganduri revelatoare, oricat de caraghioase, in speranta iesirii din anonimat. O comedie nebuna cu si despre nebuni si nebunie.

Reprezentatiile au loc in aer liber, pe scena amenajata in curtea Televiziunii Romane.
Accesul la spectacole se face in baza biletelor, pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, incepand cu ora 20.00.
Pret bilet: 31,5 lei intreg / 21 lei (elevi, studenti, pensionari)
Biletele pot fi achizitionate de la:
– casa de bilete: statia de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa de abonamente elevi si studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sambata: 10.00 – 14.00)
De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online, de la www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro.
Rezervari la tel. 0737.904.932 si e-mail rezervari@teatruldearta.ro.
Biletele rezervate pot fi achizitionate direct in seara spectacolului (cu reconfirmare telefonica a rezervarii, in ziua reprezentatiei), de la casa de bilete amenajata la intrarea in TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, incepand cu ora 19.30.

Share

One thought on “Teatrul de Arta Bucuresti joaca… Teatru in TVR

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.